هالوین

هالوین

15 minutes ۳ سال پیش

 

ریشه هالووین از کجاست؟

آیا تاریخچه هالووین را میدانید؟

خوب است بدانیم جشن هالووین زیر بنای شیطانی و بت پرستی دارد.

دو هزار سال پیش سلتیک‌ها ساکنان اولیه جزایر بریتانیا بودند. آنها شب ۳۱ اکتبر را پایان تابستان و خورشید و آغاز زمستان و تاریکی می‌دانستند و اولین روز از ماه نوامبر را برای سال نو جشن می‌گرفتند.

باور آنان این بود که در اولین روز از سال، مرز میان دنیای مردگان و زندگان برداشته شده و ارواح شریر وارد دنیای زندگان خواهند شد و بر آنان غلبه خواهند کرد. بر این باور بودند که برای محافظت از خود می‌توانند در طول شب، از پوست حیوانات برای درست کردن ماسک‌هایی وحشتناک و ترسناک استفاده کنند تا شیاطین آنها را از همراهان خود بداند. انسان‌ها با نیروی تاریکی و ارواح شریر همکاری می‌کردند و به جای غلبه کردن بر آنها، خود نیز سعی بر شبیه شدن به ارواح شریر داشتند.

اما متاسفانه با گذشت زمان این مراسم دگرگون شد و به جشن هالووین (یعنی روز شیطان) تبدیل شد. و امروزه آنچه ظاهراً از اين جشن می‌بينيم شادی برای بچه‌ها و تعارف و تقسيم شيرينی و شکلات است. اما در پس پرده قدرت شيطان است که تقويت می‌شود و همچنين امروز نیز ديده شده که درصد گم شدن دزدیده شدن کودکان در این روز قابل توجه است. با كمی تامل در می‌يابيم كه اسكلت، ماسک دراكولا، زخمهای مصنوعی روی صورت، خون مصنوعی، كدو حلوایی با تزیین ترسناک و خانه‌های تاریک و وحشتنا‌ک، نشانه يک جشن معمولی برای تفريح و داشتن وقتی خوش نيستند.

اما امروز نقش ما به عنوان مسیحیان و والدین مسیحی چیست؟

کلام خدا از ما آشکارا درخواست کرده که هوشیار باشید تا همرنگ جهان نشوید (رومیان 12: 2) و از همکاری و مشارکت با شریر خودداری کنید(مزمور 1 : 1).همه ما خواهان عشق و آرامشی از جنس خداوند هستیم، ما فرزندان نور هستیم پس اگر می‌خواهیم در نور خداوند قدم برداریم باید جلوی قدم زدن در تاریکی را بگیریم (اول تسالونیکیان 5:5). به خاطر این که ما فرزندان خدا هستیم، روحی که در ما است روح ترس نیست بلکه روح خداوند است و ما می‌توانیم به فرزندانمان شجاعت و اقتداری که در مسیح داریم را یاد بدهیم.(دوم تیموتائوس 1 : 7)

اجازه ندهیم شیطان با اسم‌هایی پر زرق و برق و وعده‌ها‌‌ی پوچ و دروغین وارد زندگی ما شود. امروز برکت و لعنت پیش روی شماست، حواستان باشد که کدام یک را انتخاب می‌کنید(اول قرنتیان 10 : 21).

در پایان، امروز ما می‌توانیم به عنوان خانواده‌ مسیحی به فرزندانمان یاد بدهیم که چگونه مقابل وسوسه‌های شیطان بایستند. (یعقوب 4 : 7)

در کارهای بی‌ثمر تاریکی سهیم نشوید، بلکه آنها را افشا کنید.

(اَفِسسیان 5 : 11)

دلایلی برای عدم برگزاری و شرکت مسیحیان در این جشن:

هالووین متعلق به بت پرستان است(اول تسالونیکیان ۵: ۲۱ -۲۲)

هالووین باعث جلال شیطان می‌شود و روز پرستش شیطان است.(مزمور۲۴ : 1)

هالووین ترس و ترساندن رواج می‌دهد.(دوم تیموتائوس 1 : 7)

هالووین یعنی هم نشینی با شیطان. (اول قرنتیان۱۰: 21، دوم قرنتیان ۶ : ۱۴- ۱۶)

 

 

تاریکی بر نور غلبه نخواهد کرد، بگذارید نور خدا بر زندگی شما بتابد.

شاید این‌ها را هم بپسندید

مقالات دیگر از کلمه

لینک کپی شد